տուն Հասարակություն Բժիշկ ԱՌՈՂՋՈՒԹՅՈՒՆ. Սեփական ձեռքով պատրաստված թեյ նիհարելու համար

ԱՌՈՂՋՈՒԹՅՈՒՆ. Սեփական ձեռքով պատրաստված թեյ նիհարելու համար

296
0

3

Եթե շարունակ ցանկանում եք ինչ-որ բան ուտել և հիմնականում` քաղցր, ապա այս թեյն իսկական փրկություն է: Խոտաբույսերի այս եփուկը համարձակ կարելի է համարել նիհարելու և ախորժակը փակելու համար ամենաարդյունավետ միջոցներից մեկը:

Խոտաբույսերի թեյը օրգանիզմից հեռացնում է բոլոր ավելորդ բաները` թե թույները, թե ջուրը, ինչպես նաև օգնում է մարսողությունը կարգավորելուն և փակում է ախորժակը: Բոլոր բաղադրիչները բնական են, և դրանք հեշտ է գտնել դեղատանը:

Թեյը պետք է խմել կուրսով. 2 շաբաթ ընդունելուց հետո 2 շաբաթ ընդմիջում և նորից կրկնել: Թեթևություն, որովայնի վայրկենական փոքրացում, հիանալի ինքնազգացողություն ամբողջ օրը. այս պարգևները կստանաք` թրմելով 1 բաժակ այսպիսի թեյ:

Բաղադրիչները

50 գ կաղնու կեղև (кора дуба)

50 գ բեկտենի (крушина)

50 գ հազարտերևուկ (тысячелистник)

50 գ օշինդր (полынь)

50 գ մեղվամուշկ (пижма)

1 բաժակ եռացրած ջուր

Բաղադրության առանձնահատկությունները

Կաղնու կեղևը պարունակում է կալցիում, որը նպաստում է նիհարելուն, և դաբաղանյութեր, որոնք բարերար են ազդում աղիների և ստամոքսի պատերի վրա:

Բեկտենին օժտված թուլացնող ազդեցությամբ և օգնում է օրգանիզմից դուրս բերելու չմարսված սննդի մասեր:

Դառը օշինդրն օգնում է ներքին ճարպն այրելուն, ընկճում է ախորժակը, ինչպես նաև ոչնչացնում է օրգանիզմում մակաբույծներին:

Հազարտերևուկը արագացնում է մարսողության պրոցեսները և դրական է ազդում աղիների հարթ մկանունքի վրա:

Մեղվամուշկը խթանում է ստամոքսաղիքային համակարգում ներզատական-շարժողական պրոցեսները, օժտված է ուժեղ հակամանրէային և հակամակաբուծային ազդեցությամբ:

Պատրաստման եղանակը

Խառնեք բոլոր խոտաբույսերը, լցրեք ամուր փակվող կափարիչով ապակյա բանկայի մեջ: Ֆիրմային թեյի խառնուրդի չոր պաշարը պատրաստ է:

1 թեյի գդալ խոտաբույսերի խառնուրդի վրա լցրեք 1 բաժակ եռման ջուր, թողեք 10 րոպե թրմվի: Այդ նպատակի համար հարմար է օգտագործեք թերմոսը, սակայն թեյը կարելի է պատրաստել նաև թեյնիկում կամ բաժակում:

Խմեք 1 բաժակ թեյը անոթի վիճակում, քանի դեռ այն տաք է: Թեյը դառն է, ուստի խորհուրդ է տրվում այն խմել փոքր քանակությամբ մեղրով: Սա կազատի տհաճ համային զգացողություններից, ինչպես նաև դրական է ազդում մարսողության համակարգի վրա:

Նախաճաշել պետք է թեյ խմելուց կես ժամ անց:

Սեփական ձեռքերով թեյը պատրաստելով` դուք կարող եք վստահ լինել, որ այն չի պարունակում օրգանիզմի համար վնասակար նյութեր: Եթե ձեր կյանքն ուղեկցվում է մշտական քնկոտությամբ և այնպիսի հոգնածությամբ, որից ցանկանում եք ուտել ու ուտել, այս թեյը կօգնի: