Երբ հասկանաս ինչու, անպայման ինքդ նույնը կանես
Մեր կայքում մենք բազմիցս անդրադարձել ենք սխտորին, սակայն այսօր ձեզ ենք ներկայացնում նոր բան այս նշանավոր մթերքի մասին: Պարզվում է` սխտորն օգնում է նիհարելուն և քաղցկեղի հզոր կանխարգելիչ միջոց է:
Սխտորի ոգեթուրմը կօգնի ազատվելու օրգանիզմում մակաբույծներից, կերիտասարդացնի անոթները, կազատի ավելորդ խոլեստերինից, կարագացնի նյութափոխանակությունը: Սակայն հարկ է պահպանել մեկ պարտադիր կանոն առավելագույն բուժիչ արդյունքի հասնելու համար…
Սխտորի ոգեթուրմի բաղադրիչները
200 գ սպիրտ
200 գ մաքրած ճզմած սխտոր
Պատրաստման եղանակը
Կարևոր հանգամանք. նախքան սխտորը ճզմելը, պճեղից հանեք միջուկը, եթե այն կոշտ ու նկատելի է: Դալար սխտորը կարելի է նման գործողության չենթարկել: Միջուկը պետք է հեռացնել` ոգեթուրմն անվտանգ դարձնելու համար, քանի որ սխտորի հին միջուկը կարող է վատ ներգործություն ունենալ ստամոքսաղիքային համակարգի աշխատանքի վրա:
Լցրեք սխտորի վրա սպիրտի զանգվածը: Խառնուրդը 10 օր թրմեք, ապա քամեք և պահեք մութ տեղում:
Ինչպես ընդունել սխտորի ոգեթուրմը
100 գ սխտորի ոգեթուրմը լուծեք 5 ճաշի գդալ սառը կաթի մեջ: Առողջության էլիքսիրը խմեք սնունդ ընդունելուց 20 րոպե առաջ: Հարկավոր է երկու շաբաթ` օրվա ընթացքում 2 անգամ, այն ընդունել, ապա երկու շաբաթ ընդմիջել և դարձյալ կրկնել երկշաբաթյա կուրսը: Անհավանական արդյունք է լինում:
Արդեն մեկ շաբաթից կնկատեք, թե որքան լավացել են մարսողության պրոցեսները` ուտելուց հետո ստամոքսում ոչ մի ծանրության զգացում: Հնարավոր է նաև նիհարեք: Անոթների մաքրվելու արդյունքում կվերանան քրոնիկական գլխացավերը, ինչպես նաև կկանոնավորվի քունը: Սխտորի ոգեթուրմի ընդունումը դրական է ազդում նաև մաշկի վիճակի վրա. այն անհամեմատ արագ է նորանում, դառնում ձիգ, վերանում են արատները:
Այս միջոցն ընդունելու հակացուցումներ չկան: Կաթում լուծված սխտորի ոգեթուրմը միանգամայն անվտանգ է ստամոքսի համար, բացի այդ, մենք հեռացնում ենք սխտորի միջուկը, որը կարող է վնասակար լինել:
Ի դեպ, հին սխտորի արդեն ծլած միջուկը խորհուրդ է տրվում սննդում օգտագործելուց առաջ հեռացնել. այդ ժամանակ սխտորի հոտն այդքան կծու չի լինի և արագ կանհետանա: Ինչպես նաև` շատ օգտակար և պետք է սննդի մեջ օգտագործել տապակած սխտոր: