տուն Լուրեր Մսի խճողակի մեջ մրգերի հավելումներ օգտագործելը բարելավում է սննդարար արժեքը. գիտնականներ

Մսի խճողակի մեջ մրգերի հավելումներ օգտագործելը բարելավում է սննդարար արժեքը. գիտնականներ

234
0

Flickr_-_cyclonebill_-_Frikadeller_med_ristet_rugbrød_og_cornichons

Մսի խճողակի մեջ արևադարձային մրգերի  հավելումը բարելավում է սննդարար արժեքը, միևնույն ժամանակ համային փոփոխություններ մտցնում: Այս մասին հայտնում են ամերիկացի գիտնականները:

Հետազոտության համաձայն՝ արևադարձային մրգերի հավելումներ մսի խճողակի մեջ ավելացնելը 1% -ից 5% տոկոսով ավելացնում է ֆրիկադելների կամ կոտլետների սննդարար արժեքը՝ դրանով հաներձ պահպանելով մսի համը: Այս մասին տեղեկացնում է Kedem-ը:

ԹՈՂՆԵԼ ՊԱՏԱՍԽԱՆ

Please enter your comment!
Please enter your name here