Պիցցա պատրաստելու աշխարհի չեմպիոն, ավստրալացի խոհարար Ջոննի դի Ֆրանչեսկոն ստեղծել է պիցցայի նոր բաղադրատոմս, որը պատրաստվում է պանրի 99 տեսակից։
Այդ պիցցայում չկա խմոր, այն պատրաստվում է 94 տեսակի պանրի խառնուրդից, որոնք հալեցվում և սառեցվում են։ Որպես միջուկ օգտագործվում են ավելի փափուկ տեսակի պանիրներ՝ ցլի և կովի մոցարելա, ռիկոտտա, այծի պանիր, ռասպադուրա։
99 տեսակից պատրաստված պիցցան չի վաճառվելու։ Նրա հեղինակի խոսքերով՝ այն ավելին է, քան սնունդը, դա արվեստ է կամ գիտական փորձ։