Նեապոլ քաղաքում բացվում է սուրճի դեսպանատուն: Այս գաղափարը հղացել է Kimbo ապրանքանիշի և La Caffettiera սրճարանի համագործացության արդյունքում: Նպատակը մեկն էր` «ստեղծել մի վայր, որտեղ սուրճին կվերաբերվեն հարգանքով, ուշադրությամբ և հոգատարությամբ, ինչին արժանի է այս ըմպելիքը»: Այս մասինհաղորդում է Euromag-ը:
Սրճարանի կենտրոնում գտնվում է սուրճը բովելու սարք, որից, բովելու տվյալ մեթոդին համապատասխան, տարածվում է սուրճի ախորժաբեր հոտը: Հատուկ ջազվեները թույլ են տալիս «դեսպանատան» բարմեններին ցուցադրել սուրճ պատրաստելու բոլոր հմտությունները:
Սուրճը մատուցելիս այցելուն ստանում է նաև տվյալ սուրճի «անձնագիրը», որտեղ նշված են նրա որակներն ու աճեցման ու արտադրման վայրը: