Համբուրգերն ուտելիս բերանը մեծ բացելը անդաստիարակության նշան է ճապոնուհիների շրջանում: Սակայն նրանք ստեղծել են հատուկ անձեռոցիկներ, որոնք թույլ են տալիս չհրաժարվել շատերի կողմից սիրված արագ սննդի այդ տեսակից:
Անձեռոցիկների հեղինակները որոշել են շեղանկյունաձև անձեռոցիկներ արտադրել համբուրգեր պատրաստողների համար, որը թույլ կտա փակել այն ուտողների դեմքի ներքևի մասը` ստեղծելով փակ դեմքի պատրանք: Նշվում է, որ այս անձեռոցիկի արտադրելուց հետո աճել են մեծ համբուրգերների վաճառքները: