Բրիտանացի հրուշակագործերը, որոնք անդամակցում են Great British Chefs ասոցիացիային, 2014 թվականը հայտարարել են պանրի և շոկոլադի տարի։ Ընդ որում՝ խոհարարները վաղուց են օգտագործում այս համադրությունն իրենց ուտեստներում։
Խոհարարները որոշել են զարմացնել ռոքֆորով, դարչինով շոկոլադով բաքաբլիթներով, կիտրոնով և այծի պանրով թխվածքով, երկնագույն պանրով և շոկոլադով թխվածքով և այլն։
Բացի այդ, հնարավոր է շոկոլադի և պանրի ֆոնդյու համտեսել։ Խորհարարները կարծում են, որ այս մթերքների համադրությունը իդեալական կլինի սառը ուտեստներում։