Մադրիդի Gayane’s ռեստորանում անցկացվում են հայկական դոլմա պատրաստելու դասընթացներ, որոնք հետաքրքրել են Իսպանիայի մայրաքաղաքի թե´ հյուրերին եւ թե´ բնակիչներին։
«Մադրիդի կենտրոնում հայկական խոհանոցի դասընթացներն անցկացնում է շեֆ խոհարար Զարուհի Պարունակյանը։ Առաջին անգամ իսպանացիներն ու մադրիդցիները դոլմա են փաթաթում»,- «Ռուսարմինֆո»-ին ասել են ռեստորանի ներկայացուցիչները։
Նրանք նշել են, որ ռեստորանում նաեւ սովորեցնում են հայկական գինի եւ կոնյակ պատրաստելու արհեստը։